Historie

La Luna Lærverksted ble etablert i Oslo i 1983. La Luna startet opp som en ren skinn- og lærbutikk, men etterhvert ble det utviklet til å selge både råvarer, verktøy, egenproduserte varer og ferdige produkter som vesker, belter, lommebøker, m.m.

La Luna er kjent for gode reparasjoner og tar imot bestillinger av det meste innen lær og skinn, både fra bedrifter og privatpersoner. La Luna er spesialisert innenfor restaurering og reparasjon av vintage lærprodukter innen velkjente merkevarer.

Vi får våre råvarer direkte fra Italia, lær, skinn, beltespenner, m.m. Vi jobber tett med våre leverandører som vi har samarbeidet med i over 40 år.

Ugo Facconi

Ugo Facconi er utdannet møbelsnekker, men har alltid hatt en forkjærlighet for lær og skinn. Med lang erfaring fra håndverk med lær og skinn fra Italia i tidlig alder, har han viet livet sitt til La Luna Lærverksted i Norge. Hos La Luna lager Ugo kundens bestillinger, reparerer dine favoritter og pleier dine lærprodukter. Belter lages etter mål og butikkens utvalg av beltespenner er byens beste! Har du spørsmål om lær- og skinnbehandling, ta turen innom La Luna Lærverksted og slå av en prat med Ugo.

TA KONTAKT

VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE

Vi samarbeider med kjente aktører i både inn- og utland.

Skinnlåven

Roitertassen

Il Kuoio

La Commedia dell’Arte

VÅRE KUNDER

Bagorama

Div. teater og TV-produksjon

Polo