Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://lalunaleather.no

Vår adresse er: Tordenskioldsgt. 12 (inng. Rosenkrantzgt.), 0160 Oslo

Organisasjonsnummer: 937 866 607

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kontaktskjemaer

Vi samler inn den informasjon du gir til oss via kontakskjemaet du finner på vår side. Informasjonen samles inn med sikte på å tilby deg de tjenestene du etterspør, samt svare på de spørsmålene du stiller oss.

Informasjonskapsler

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for «Husk meg», vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Når du går gjennom prosessen for å kjøpe noe fra oss blir det opprettet tre informasjonskapsler. Disse hjelper oss å holde kontroll på hva du legger i handlekurven. Informasjonskapslene inneholder ikke personlig data.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Finansielle transaksjoner relatert til kjøp av våre produkter håndteres av vår betalingsleverandør Stripe. Vi deler transaksjonsdata med vår betalingsleverandør kun i den utstrekning det er nødvendig for å behandle dine betalinger, refunderinger og å behandle klager og spørsmål knyttet til slike betalinger og refunderinger. Du kan finne informasjon om personvernerklæringene til vår leverandør på deres nettside https://stripe.com/

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet, lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen. Opplysninger knyttet til kjøp og transaksjoner lagres i minst fem år.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Vår samarbeidspartner for betalingsløsning befinner seg i USA. Europakommisjonen har laget en tilstrekkelighetsbestemmelse som omhandler databeskyttelseslovene til dette landet. Overføringer av data til dette landet er underlagt de nødvendige sikkerhetstiltakene for beskyttelse av integriteten til dine personlige data.

Tilleggsinformasjon

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Vår nettside er beskyttet av brannmuren Wordfence som sikrer dine data mot angrep og lekkasjer.